Bewegingsonderwijs

Algemeen
Bij de lessen bewegingsonderwijs (LO) kun je op een fanatieke en sportieve manier sporten en bewegen op je eigen niveau. Tijdens de lessen behandelen wij sporten zoals turnen, atletiek, voetbal, basketbal, rugby, zelfverdediging, dans en nog veel meer. Ontdek waar jij goed in bent en leer nieuwe sporten!

Wij willen ervoor zorgen dat jij zoveel mogelijk leuke sportervaringen mee kan nemen in je rugzak. En ben jij nou echt goed in een bepaalde sport, dan kun je bij ons op school goed terecht omdat wij een TopsportTalentschool zijn (LOOT).

We beoordelen je prestaties op basis van je ontwikkeling en je inzet. Van de zomervakantie tot de herfstvakantie sporten wij, mits het weer het toe laat, buiten. Daarna ‘overwinteren’ wij in onze eigen sportzaal tot aan de meivakantie om vervolgens weer naar buiten te gaan. Wij verwachten van jou een sportieve mentaliteit.

Sportdagen
Elk jaar organiseert de sectie bewegingsonderwijs een wintersportdag. Tijdens deze dag kun je kiezen om te gaan skiën, snowboarden, zwemmen en/of schaatsen. Deze activiteit vindt vaak plaats rond de voorjaarsvakantie.

Daarnaast organiseert de sectie bewegingsonderwijs ook de jaarlijkse sportdag. Tijdens deze dag kun je kiezen uit verschillende (trend)sporten.