CKV

CKV staat voor Cultureel Kunstzinnige Vorming.
Op de Sav doen we veel aan kunstzinnige en culturele activiteiten. We bezoeken met de klas musea, maken muziek en wonen theatervoorstellingen bij.
Ook lezen we boeken, kijken we films en maken we creatieve opdrachten tijdens beeldende vorming en design & innovation. In de bovenbouw beperken we ons niet alleen tot cultuur en kunst in Nederland, maar ook in het buitenland. Denk aan de werkweek Londen of de weekenden Parijs, Dusseldorf en Lille.

Waarschijnlijk ben jij niet alleen onder schooltijd bezig met kunst en cultuur, maar ook buiten schooltijd, zonder dat je er misschien erg in hebt. Je gaat vast wel eens naar de bioscoop of naar het theater. Misschien ga je ook wel naar een concert of festival of bezoek je met je ouders/verzorgers een museum tijdens de vakantie.

Om je bewust te laten worden van je ervaringen met kunst en cultuur, willen wij dat jij een aantal culturele activiteiten verwerkt in opdrachten en projecten die op Learnbeat staan. Je krijgt van ons ook een CJP-pas. Op vertoon van deze kaart krijg je korting bij veel culturele instellingen als museum, bioscoop en theater. Check voor meer informatie: https://www.cjp.nl
Onze CKV-coordinator is:
mw. J. van Wetering - E j.vanwetering@savorninlohman.nl