Huiswerkbegeleiding

Extra huiswerkbegeleiding via PIOS
De school biedt geen extra huiswerkbegeleiding aan, maar heeft deze extra dienst uitbesteed aan PIOS. Leerlingen die extra huiswerkbegeleiding nodig hebben, kunnen dit afnemen bij PIOS, in de school na afloop van de lessen. Zie verder de tekst van PIOS hieronder: 

PIOS:
“Leren kun je leren! En soms heb je daar wat extra hulp bij nodig. PIOS biedt deze hulp ook op De Savornin Lohman. PIOS is per september 2017 van maandag tot en met donderdag op school aanwezig voor het geven van huiswerkbegeleiding.

Onze begeleiding is persoonlijk en positief en is geschikt voor leerlingen van alle leerjaren. Tijdens de huiswerkbegeleiding begeleiden we leerlingen bij het vinden van de juiste aanpak van het maak- en leerwerk. We helpen met plannen, overhoren de geleerde stof en sturen inhoudelijk bij als dat nodig is. Ons doel is zelfstandig leren leren waarbij je zélf weet hoe je verder kan, ook als het even tegenzit. Met goede cijfers waar je trots op kan zijn.

Een goede communicatie met ouders en de school vinden wij erg belangrijk. Wij houden u daarom dagelijks op de hoogte van de voortgang van uw kind en door de samenwerking met de school zijn de lijntjes met de mentoren en zorgcoördinator kort. En omdat iedere leerling uniek is en zijn eigen verhaal heeft, beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek.

Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u ter kennismaking en om samen met u en uw zoon/dochter een plan van aanpak te maken voor een goede start van het nieuwe schooljaar. Voor aanmelden of meer informatie kunt u ons mailen (savorninlohman@pios.nl).

Voor meer informatie en voor onze tarieven verwijzen we graag naar onze website www.pios.nl. Via de website is het ook mogelijk om uw zoon of dochter direct aan te melden voor de begeleiding.”