Drie routes naar succes

Heb je een mavo- of mavo/havo advies? Wil je graag naar een kleine krachtige school, waar je iedereen kent. Waar wij veel aandacht hebben voor jou en je talent? Dan is de Sav een school die bij je past. Ook als je wat meer moeite hebt met leren.
Je start in de brugklas mavo/havo. De brugperiode duurt twee jaar. In die twee jaar kijken we samen met jou en je ouders welke route daarna het best bij je past. Welke routes zijn er mogelijk?

Route 1. Naar 3 en 4 mavo en dan naar het mbo.
Wij bereiden je goed voor op mbo niveau 4. Uiteraard volg je vakken die je goed voorbereiden op je diploma. Wij werken samen met het Mbo - College en bedrijven uit de regio. Zo kunnen we jouw onderwijs nog beter laten aansluiten.

Route 2. Naar 3 havo van het Comenius College.
Als je veel inzet toont en je prestaties zijn goed, dan kun je starten in 3 havo op het Comenius College. Wij stimuleren je met moeilijkere opdrachten en meer stof en de nodige hulp. Maar je moet het natuurlijk zelf doen.

Route 3. Naar 3 en 4 mavo en dan naar 4 havo.
Als je graag naar de havo wilt, kan dat ook na 4 mavo. Wij helpen je bij de keuze van je vakken. We zorgen voor een goede aansluiting.