Nieuws
[1-9-2014Nieuws topsport
Nieuws over onze topsporters
[10-7-2014Magister 6.0 innovatief en platformonafhankelijk
Sinds 1 augustus 2014 is voor ouders en leerlingen Magister 6.0 geïnstalleerd. Zij kunnen inloggen via 'Magister'>'Ouders en leerlingen'
[29-6-2014Ouders bedankt!
Recentelijk werden wij aangenaam verrast door deze leuke attentie van de ouderraad namens alle ouders van onze school. Heel erg attent!

Kom Verder bij De Savornin Lohman

Dit is de site van De Savornin Lohman, afgekort de SAV: een school waar je naar toe gaat voor een mavo-diploma of voor een overstap naar de havo na twee jaar. Het is een kleinschalige school waar je je in veiligheid en geborgenheid volledig kunt wijden aan jouw leerproces. Je kunt er op rekenen dat wij je optimaal zullen begeleiden om dit doel te bereiken.
De SAV staat voor Sportief, Actief en Veelzijdig:

S

De school is sportief in de zin van veel gymlessen in de onderbouw en door onze LOOT-status, waardoor we je extra kunnen begeleiden en faciliteiten kunnen aanbieden als je aan topsport doet. We hebben toernooien en hebben ieder jaar een wintersportdag.

A

We zijn actief! Ieder leerjaar heeft bijvoorbeeld een hele week in het schooljaar een project waarin de vakken met elkaar samenwerken rond een thema. 

V

We zijn een veelzijdige school, want, ook al zijn we een kleine school, je kunt er veel vakken kiezen en je talenten ontdekken en verder ontwikkelen.


Kortom, een kleine, overzichtelijke school met veel mogelijkheden, waar je alle kanten op kunt.

F.J.P. Koehorst
directeur 
 
Inloggen medewerkers 

De Savornin Lohman | v. Ghentlaan 51 1215 PN Hilversum | tel: 035 - 624 02 61 | fax: 035 - 624 62 16 | post@savorninlohman.nlontwerp en realisatie SchoolMaster BV