Nieuws
[25-9-2015Magister app META niet meer in gebruik
De Meta-app van Magister voor ouders en leerlingen wordt niet meer ondersteund en werkt niet goed. Inloggen gaat voortaan direct via de link op de home page van de school.

Kom Verder bij De Savornin Lohman


Ben jij actief en ondernemend? Dan past De Savornin Lohman bij jou. Wij zijn de Sav, een open christelijke school voor mavo en havo-onderbouw in Hilversum-Zuid. Waar leerlingen méér krijgen dan les alleen.


Ons onderwijs is goed en je krijgt alle kans om je te ontwikkelen. Talentvolle harde werkers gaan na de tweede klas al naar 3 havo van het Comenius College. Je ontwikkelt een ondernemende houding door projecten, zoals een eigen bedrijfje opzetten. Er zijn culturele trips naar Den Haag of Londen. Wie talent en ambitie heeft kan in de plusklas een certificaat halen, bijvoorbeeld voor Frans of Engels. Met ons nieuwe examenvak Design & Innovation groeit je creativiteit en handigheid in ICT, media en design. Aan topsporttalenten bieden we maatwerk om in sport én school top te presteren.


De Sav is een school met een super sfeer. Nederlands, Engels en wiskunde, rekenen en de vreemde talen krijgen volop aandacht. Gaat het leren soms lastig, dan bieden onze deskundige begeleiders passende hulp. Onze kleine, krachtige mavo maakt je toekomst groot! Kom eens bij ons langs, bezoek onze open dagen en doe met ons mee!!

Cors Westerdijk
directeur 
 

Bezoek onze Facebookpagina en
blijf op de hoogte van alle activiteiten!Inloggen medewerkers 


De Savornin Lohman | v. Ghentlaan 51 1215 PN Hilversum | tel: 035 - 624 02 61 | fax: 035 - 624 62 16 | post@savorninlohman.nlontwerp en realisatie SchoolMaster BV