Nieuws
[19-5-2015Vacatures schooljaar 2015/2016
Er zijn nieuwe vacatures in het overzicht geplaatst. Is er in jouw vakgebied geen vacature stuur dan gerust een open sollicitatie.
[20-4-2015Personeel: Magister via Mozilla Firefox
Internet Explorer en Google chrome werken niet meer goed samen met Silverlight. Via Mozilla-firefox werkt het nog zonder problemen: u kunt het programma hier downloaden.

[9-2-2015Magister en Internet Explorer
Het blijkt dat Magister niet goed werkt met Internet Explorer. Als u problemen ondervindt met Internet Explorer probeert u het dan via Google Chrome.

Kom Verder bij De Savornin Lohman

Ben jij actief en ondernemend? Dan past De Savornin Lohman bij jou. Wij zijn een open christelijke school voor mavo en havo-onderbouw in Hilversum-Zuid. Waar leerlingen méér krijgen dan les alleen. 

Ons onderwijs is goed en je krijgt alle kans om te groeien. Talentvolle harde werkers gaan na de tweede klas al naar 3 havo van het Comenius College. Je ontwikkelt een ondernemende houding door projecten, zoals een eigen bedrijfje opzetten. Er zijn culturele trips naar Den Haag of Londen. Wie talent en ambitie heeft kan in de plusklas een certificaat halen, bijvoorbeeld voor Frans of Engels. Aan topsporttalenten bieden we maatwerk om in sport én school top te presteren.

De Savornin Lohman is een school met een super sfeer. Nederlands, Engels en wiskunde, rekenen en de vreemde talen krijgen volop aandacht. Gaat het leren soms lastig, dan bieden onze deskundige begeleiders passende hulp. Onze kleine, krachtige mavo maakt je toekomst groot!

Kom eens bij ons langs, bezoek onze open dagen en doe met ons mee!

Cors Westerdijk
directeur 
 

Bezoek onze Facebookpagina en
blijf op de hoogte van alle activiteiten!Inloggen medewerkers De Savornin Lohman | v. Ghentlaan 51 1215 PN Hilversum | tel: 035 - 624 02 61 | fax: 035 - 624 62 16 | post@savorninlohman.nlontwerp en realisatie SchoolMaster BV