Reünie 2012
Over een paar dagen is het zover! Op 24 maart hopen we jou en je klasgenoten te ontmoeten op de reünie. We zijn benieuwd of je je oude school nog zult herkennen. Want de afgelopen jaren heeft het Comenius een ingrijpende “make over” gehad. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt!

Als ouderraad willen we iets extra’s doen om de school nog mooier te maken. We hebben hiervoor een leuk idee en hopen dat jullie ons bij de uitvoering hiervan willen helpen.

Social Sofa


Misschien ken je ze nog,  die saaie afgebladderde bankjes voor de school. Deze bankjes willen we graag een mooi plekje geven in de binnentuin. Maar wel met een nieuwe look. Zodat de leerlingen die nu op school zitten in stijl kunnen “loungen” en “chillen”. Om dit te realiseren willen we iedereen die aan het is Comenius verbonden vragen om een steentje bij te dragen. Daar hoor jij als oud-leerling zeker bij!

Wat kan jij doen?


We zijn op zoek naar oud-leerlingen die het leuk vinden om de oude bankjes met mozaïektegeltjes te “pimpen”.  Hoe? Dat bepaal je zelf! Je kan zo’n bankje een eigen “look en feel”  geven. Meer informatie en inspiratie vind je hier in de vorm van een filmpje.

Daarnaast zoeken we oud-leerlingen die een bijdrage willen leveren aan de kosten. Het benodigde materiaal om één bankje om te toveren naar een Social Sofa kost ongeveer € 450. Dus als alle oud-leerlingen meedoen, kunnen we snel beginnen!

Uiteraard sluit het één het ander niet uit. Je kan zowel zelf gaan mozaïeken als geld doneren.

Doe mee!


Wil je mozaïeken? Laat dat dan weten via  ouderraad@comeniusnet.nl. Je ontvangt zodra er genoeg geld is voor het mozaïeken van het bankje bericht over de planning.

Wil je liever een financiële bijdrage leveren? Maak dan je geld over naar giro 79584 onder vermelding van 'schoolbankje'  of doneer rechtstreeks op zaterdag 24 maart in de spaarpot op de tafel van de ouderraad.

Overigens, als de oude bankjes “op” zijn, gaan we door met nieuwe bankjes.  Dus wil je een echt authentiek bankje bekleden –  zo een waar je zelf nog op hebt gezeten - dan moet je er snel bij zijn!

Namens de ouderraad hartelijk dank voor jullie medewerking en alvast een gezellig reünie toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Freek Sluijs en Wesna Mijalovic

Tip:  Ga tijdens de reünie  met de pet rond en maak samen met je oud klasgenoten of oud jaargenoten een eigen klassebankje of jaarbankje.  

Comenius College | Bisonlaan 1 1217 GH Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | info@comeniusnet.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV