Werkweek Cambridge 4 mavo

Werkweek Cambridge 4 mavo      

Door de heer Dijkhuis

Maandagochtend 02.30 staat voor het Comenius College de grootste passagiersbus van Nederland met ronkende motor te wachten tot 71 slapende 4 mavoleerlingen de bus in stappen. Zelfs de begeleiders zijn nog half in slaap maar gelukkig is buschauffeur Alex  de enige wakkere van het stel. Op naar Cambridge. Op naar de 35 gastgezinnen waar de leerlingen zullen gaan overnachten… op naar de plek waar ze onderzoek gaan doen voor hun sectorwerkstuk.

Na een voorspoedige verlopen reis hebben we nog een hele middag om Cambridge te verkennen. Aan de hand van enkele cryptische omschrijvingen waar zelfs Robert Langdon nog moeite mee zou hebben, zijn de leerlingen langs verschillende eyecatchers van Cambridge geleid. Geen hint is gemist en alle groepen hebben het perfect gedaan. Na een korte wandeling volgt een allesbepalend moment…..de verdeling van de gastgezinnen. Gedwee gaat iedereen met het gastgezin mee om tijdig het kussen te kussen.    

lees meer>>

Comenius College | Bisonlaan 1 1217 GH Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | info@comeniusnet.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV